Total4kids is een leuk jong bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in professionele grime en kinderentertainment.

Wij zijn een werkplek/dagbesteding voor jongeren en jongvolwassen met een licht verstandelijke beperking.
Onze motivatie is ontstaan door dat wij zelf ouders zijn van kinderen met een licht verstandelijke beperking en dat wij uit eigen ervaring er achter zijn gekomen dat er helaas niet genoeg aangepaste werkplekken zijn op de reguliere arbeids markt voor onze kinderen met een licht verstandelijke beperking maar ook dat onze kinderen net weer buiten de boot vallen als het gaat om een dagbesteding plek bij de groter zorgaanbieders in het noorden van ons land.

Vanuit dit perspectief zijn wij een leuke, leerzame en veilige maar vooral een kleinschalige dagbesteding/werkplek begonnen voor jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking omdat wij vinden dat iedereen zich zelf mag zijn en een kans moet krijgen in onze samenleving.

Ons doel is een veilige, leerzame, kleinschalige werkplek waar ze zich kunnen ontplooien op eigen krachten en capaciteiten waarbij eigenwaarde in de samenleving voorop staat.

Naast ons werk van professionele grime en kinderentertainment bieden wij ook de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding en kleinschalig logeeropvang voor jongeren en jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking die 1 op 1 begeleiding nodig zijn.

Peter Pijper en Ingrid Albeda
Oprichters van Stichting Total4kids